Veelgestelde vragen

Bestellen

Je kan bij ons geen account aanmaken. Je kan gewoon als gast afrekenen wanneer je een bestelling plaatst.

Als je jouw bestelling of afleveradres wilt wijzigen kan je het beste zo snel mogelijk contact met ons op nemen. Wij zullen proberen de bestelling voor je te wijzigen als dit mogelijk is.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt annuleren of retourneren. Helaas is het niet mogelijk om je bestelling te annuleren na betaling. Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg de stappen op het retourformulier die je ontvangen hebt bij je bestelling.

Helaas is het niet mogelijk om een must have te reserveren.

Betaling en terugbetaling

Bij Marketing Blondjes kun je online betalen met iDeal.

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail zodra jouw betaling is voltooid, dus controleer eerst je inbox en spam-map. Als je geen bevestiging hebt ontvangen en je weet niet zeker of de betaling is gelukt, raden we je aan om op je bankrekening te kijken of het bedrag is afgeschreven. Als dit het geval is, kun je ervan uit gaan dat de bestelling is doorgekomen. Als je de oorzaak van de bestellingfout niet kan vinden, neem dan contant met ons op via contact@marketingblondjes.nl.

Wij maken de door jouw gemaakte kosten binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Verzending en retourneren

Wij doen ons best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De indicatie van onze levertijd is 2 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, brengen wij je hier natuurlijk direct van op de hoogte.

De verzendkosten zijn minimaal €4,95 en maximaal €6,95.

Het spijt ons dat er iets mis is gegaan met de verwerking van jouw bestelling. Neem contact met ons op via contact@marketingblondjes.nl dan lossen we dit z.s.m. op!

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Je kan de stappen op het retourformulier volgen die je ontvangt bij je bestelling. Mocht je deze niet meer hebben kan je contact met ons opnemen via contact@marketingblondjes.nl.

Contact

Staat jouw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via info@marketingblondjes.nl of stuur een berichtje via Instagram DM @marketingblondjes

Opzoek naar specifieke gegevens? Neem contact met ons op via info@marketingblondjes.nl dan helpen wij je graag verder.