Diensten

Huisstijl Metamorfose

Misschien heb je al een goed beeld van wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe je dat kunt vertalen naar een krachtige branding die volledig bij jou en jouw onderneming past. Of kan je huidige stijl of (online) visitekaartje wel een make-over gebruiken? Ik help je graag bij het creëren van een huisstijl die overeenkomt met waar je voor staat en wat je levert.

Bij je huisstijl is consistentie een belangrijk onderdeel. Je wilt dat elk element er min of meer hetzelfde uitziet of op zijn minst visueel herleidbaar is tot jouw merk. Om dit te creëren ga ik aan de slag met je logo, kleurstellingen, typografie. Deze elementen breng ik consistent terug op bijvoorbeeld jouw visitekaartje, e-mail handtekening, briefpapier, flyer en social-mediakanalen. Ontwerpen zijn bespreekbaar.  

Personal Branding Portretten

Ben jij toe aan een stevige en duidelijke positionering? Dan is een serie mooie en persoonlijke portretten onmisbaar. Portretten die laten zien waar je voor staat, die jouw personal brand weerleggen. Op zoek naar jouw creative director? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Tijdens een online kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid waar de foto’s voor moeten dienen en denken samen na over een bijpassende locatie.

De portretsessie duurt maximaal 2 uur, waardoor er (indien nodig) ruimte is om van kleding te wisselen. De 15 bewerkte portretten ontvang je binnen 6 weken. Iets anders in gedachten? Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Klanten zeggen
Monic Hoofd
Monic Hoofd
Lees verder
Rozemarijn is helder en duidelijk in haar communicatie. Daarnaast komt zij gemaakte afspraken na. Prettig in omgang en zeer betrouwbaar. Heb fijne ervaringen met Rozemarijn, kortom een echte aanrader!
Sven Gall
Sven Gall
Lees verder
Ik vind het supertof wat we doen en hoe je me motiveert tot goede content te komen.
Juliette Visser
Juliette Visser
Lees verder
Mooi en met liefde ingepakt! Super snelle verzending. Echt een aanrader!!!
Samijn Westerink
Samijn Westerink
Lees verder
Aanrader!! Leuke spullen, leuk verpakt. Snelle levering en duidelijk in communicatie!
Levi Majoor
Levi Majoor
Lees verder
Prachtig ingepakt! Heel blij mee.
Beau Esmee
Beau Esmee
Lees verder
Een ondernemer met pit en lef, die positieve energie zie je terug in het product. Dan wordt het ook nog eens met liefde ingepakt, de details geven het 'extra'tje'.
Fabian Hendrikse
Fabian Hendrikse
Lees verder
Saskia Zwaan
Saskia Zwaan
Lees verder
Ellen Dobbeling
Ellen Dobbeling
Lees verder
Marcel Majoor
Marcel Majoor
Lees verder
Jesper Dobbeling
Jesper Dobbeling
Lees verder
Previous
Next

ONE OF US?

Join onze community en wees als eerste op de hoogte van exclusieve kortingen, productlanceringen, tips & tricks rondom social media en veel meer.