Blondjes

Over mij

Ik ben Rozemarijn, het blondje achter Marketing Blondjes. Ik ben Marketing Blondjes gestart, omdat het me opviel dat veel bedrijven geen of slechts gedeeltelijk gebruik maken van social media, en missen daardoor de kans nieuwe bestaande klanten te bereiken en bestaande klanten te informeren.

Instagram is hét platform om je klanten te bereiken. Doe je dat niet, dan ga je als bedrijf in deze wereld vele kansen missen. Als ik mijn schermtijd moet geloven gebruik ik mijn telefoon het meest om door alle berichten op Instagram te scrollen. Ik ben (hopelijk) vastniet de enige?

Social media marketing heeft veel overeenkomsten met het organiseren van een feest. Nog iets wat ik graag doe! Het uitnodigen van mensen, ze een reden geven om te blijven en het verzorgen van iets speciaals zodat ze anderen erover gaan vertellen.

Dat is precies het doel van goede social media marketing. Social media is een feest, en ik heb daar mijn werk van kunnen maken.

Marketing Blondjes zorgt ervoor dat jouw social media een knalfuif wordt. Wie houdt er nou niet van een feestje? En dat bedacht door een blondje.

MARKETINGBLONDJES